MULIGHEDER

Der er massevis af muligheder her på Skovværk. Vi holder jævnligt kurser og Workshops, samt åbent hus. Se mere nedenfor.

Hvis du er en virksomhed og er interesseret i at holde jeres næste personale dag/møde hos Skovværk, så har vi forskellige muligheder for indhold. Tag kontakt til os, hvis I vil høre mere. Brug følgende kontaktformular eller find vores kontakt oplysninger nederst på siden.

BYG DIT EGET PLANKEBORD – Kom på interesseliste til næste hold HER

Kan du se dig selv sidde ved dit smukke rustikke plankebord, som du selv har bygget og har sat dit særlige aftryk på? Et plankebord kan holde for evigt, når du laver det ordentligt.

Underviser: Asger Møller.

MANDEVÆRKKom på interesseliste til næste hold HER

Vi mødes omkring bålet fredag til en ordentlig omgang mande kødgryde. Asger fortæller om weekendens program. Vi tager en runde, hvor vi hver især deler hvem vi er og hvad der brænder inde i hver af os. Alle indkvarteres i egen alkove eller hems på Skovværks loft.

Underviser Asger Møller.

ÅBENT VÆRKSTED

Vi holder jævnligt åbent hus i Skovværk, hold øje her på siden eller på facebook hvornår næste gang er. Her vil du kunne nyde en kop varmt foran brændeovnen eller bålet, se vores sted, bestille en pind og få en snak med os .