I mens byerne er plaget af smittefare, tomme hylder, jobs der lukker ned og mange mennesker, som ikke må komme tæt på hinanden. Så kan vi næsten glemme corona krisen herude, medmindre vi tjekker ind med nyheder og de sociale medier.

Naturen minder os om igen og igen, at vi ikke behøver at have så travlt. At lykken ikke handler om at eje en masse, men handler om det nære og om at værne om den natur, vi alle er en del af.

Asgers arbejdsliv i denne corona tid er uændret, han står stadig op hver morgen, går 100 skridt for at komme på værkstedet. For tiden arbejder han på en shelter, der er bestilt af Feldballe menighedsråd og som Feldballe har sparet sammen til. Den skal stå på et smukt natur område i udkanten af Feldballe by.

Shelter til Feldballe in the making..

Dernæst skal den nye hal bygges færdig og skal gerne stå klar senest d. 26 april, hvor Lindas datter skal konfirmeres.

Sidste uge leverede han en færdig tømmerflåde til naboen 1,5 km længere nede af søen og inden længe skal vores nabo til højre også have leveret en tømmerflåde – så vi kan holde fællesmøder på søen til sommer 😀

Tømmerflåde bliver leveret til nabo

Vi glæder os til at åbne vores døre op for jer herude, når corona krisen har lagt sig. I skal komme og se hvor fin hallen bliver, nyde en kop kaffe i høj sol og dufte til alt det lækre træ vi har herude. Vi har flere kurser og arrangementer i støbe skeen, og det varer forhåbentlig ikke længe før, vi kan offentliggøre datoerne for disse.

Vi håber I derude, får tid og mulighed for at komme ud i naturen hver dag. Indånde den friske luft og mærke hvordan foråret pibler frem alle vegne.