Team SKOVVÆRK

Vi er partnerebåde privat og på Skovværk. Vi er vidt forskellige og meget ens. Vi er begge ildsjæle og vi stornyder at leve midt i naturen. Vi brænder begge for at inspirere mennesker til at komme tilbage til det naturlige, det enkelte og skabe balance i eget liv.

Vi erfarer igen og igen, at naturen er den allerbedste hjælp til dette. Naturen gør noget ved os mennesker, den får os til at skille alt fra, som ikke er sandt.

Asger Møller
Bygmester, arkitekt og mandecoach

Asger har bygget siden han var barn, som barn var han med hans far på byggepladsen og har i en tidlig alder fået værktøj i hånden. Asger har bygget mange huse og flere anderledes huse – se et af husene som pyramide HER. Asger har levet livet i overhalingsbanen, altid i gang og med et utal af møder dagligt. Da han landede på Djursland, gav han lige så langsomt slip på hastigheden og (gen)fandt den større mening med livet.

Som Asger så ofte siger, ”Naturen er den eneste som nogensinde har kunne gøre mig tavs!

Udover hans store passion for træ, så brænder Asger for at hjælpe mænd til at finde ro og styrke i dem selv. Asger er en provokatør og en stor inspirator for mange, da evner at sige tingene som han ser dem.

Læs mere om Asger HER

Linda Hauge
Mentor, underviser og koordinator

Som barn drømte Linda om at bo midt i Mols Bjerge i en træhytte med en vildmand, hvor de levede i og af naturen. Hendes barnedrøm gik i opfyldelse, da de flyttede på Djursland og hun mærkede hvordan alt ligeså stille faldt i hak.

Linda har været selvstændig terapeut og kursusleder i de sidste 10 år, og er stadig indehaver af et behandlerfællesskab i Aarhus C.

Men har viet hendes primære arbejdsliv til Skovværk. Linda brænder for at inspirere mennesker til at lave det, der giver dem allermest energi og give dem plads til at være som de er. Linda er blogger på siden her og er skribent på det, der kommer fra Skovværk.

Derudover er hun underviser på flere af kurserne og sørger for at Asger holder pauser 😉