Asger kalder til Mandestamme.

Lyden af knitrende bål og duften af vildmandsgryden der bobler. Rundt om bålet sidder dine artsfæller side om side. Vi er til månedens stamme møde.

Et månedligt stamme møde, som minder dig om hvem du er, når du ikke er far, kæreste eller ”dit arbejde”! En stamme, hvor du vil møde dine lige mænd, hvor konkurrence og ”min far er stærkere end din far” falder fra. En stamme på 10 mænd, som måske bliver dine venner for livet.

Mandestammen er for dig, som længes efter en gruppe af ligesindede mænd. Mænd som er træt af, at sparke dæk og som tør gå et spadestik dybere i sig selv, end de gør i de fleste andre mandefællesskaber.

Der sker noget ganske særligt, når vi mænd kommer ud i skoven, slukker vores mobil og sætter os til bålet. Intet at præstere, intet at leve op til – en tidslomme, hvor du kan blive fyldt op og samtidig stresse af.

Vi mødes kl. 17.00 og er sammen i 4 timer. Hver gang starter vi med en kort gåtur i skoven i tavshed, hvor vi lander i fællesskab.

Vi starter hvert stammemøde med en omgang vildmandsgryde, en gryde som snildt kan mætte en fuldvoksen mand. I mens tager vi en delingsrunde, hvor hver mand får sin stund, i mens alle andre lytter og kun lytter. Stunden kan du bruge på at dele, hvad der fylder mest i dit liv lige nu.

Derefter har vi månedens tema, som altid vil være et emne som omhandler det at være mand og oftest et emne, som har været gennemgående fra sidste møde eller måneden op til på den fælles Facebook gruppe. Vi slutter aftenen af med, at skrive på et stykke papir hvad vi vil have fokus på inden næste møde. Papiret lander i stammens trækasse og bliver opbevaret til næste gang. Næste gang deler du med resten af stammen ud fra dit fokus fra sidst. Der er en stor kraft i at dele drømme og ønsker med en hel stamme, som støtter dig på vejen.

Hvem er Asger, der kalder til stamme møde?

Jeg er en mand på 52 år, har 3 børn med 2 forskellige kvinder. I dag kærester og partner i Skovværk med Linda, vi bor sammen med hendes 2 døtre. Jeg har været selvstændig det meste af mit liv, har bygget en masse huse og har 2 konkurser bag mig. Jeg er vildmand og  træmand til fingerspidserne, dog er min største passion mænds rejse hjem til sig selv.

Vi mænd kan have en tendens til, at gemme os i vores hule, når noget bliver svært, selvom det netop er der, vi har mest brug for stammen. Af den grund forpligter du dig til alle 12 måneder, når du tilmelder dig og dermed også til fællesskabet.

Første stamme møde er d. 8 oktober 2020, og derefter 2. torsdag i måneden til og med september 2021.

Datoerne er  12/11, 10/12 og 2021: 14/1, 11/2, 11/3, 8/4, 13/5, 10/6, 8/7, 12/8, 9/9 og 14/10

Alle torsdage kl. 17.00 – 21.00

Hvis du kommer langvejs fra, kan overnatning arrangeres, ring for spørgsmål herom.

Hvis lysten er der, kan vi i fællesskab planlægge en eller flere weekend arrangementer i løbet af året.

Pris for 12 måneder, inkl. aftensmad og drikkevarer. Medlem af lukket Facebook gruppe. I alt kr. 6000,-

Hvis du har brug for at dele beløbet op i mindre rater, så hiv fat i mig, så finder vi en løsning.

Skal en af de 10 pladser rundt om bålet være din? Så kræv din plads her.